På lördag ska även Newcastle ta sig an Chelsea hemma på St James’ Park i en mycket spännande match. Två lag som behöver tre poäng för att hänga med i topp fyra striden ska drabbas samman och jag förväntar mig att båda går för vinst på lördag!

 

Newcastle

Hemmalaget har haft det tufft just nu då man har två raka förluster inför lördagen och skadelistan är fortsatt lång. Senast förlorade man på bortaplan mot Bournemouth och innan det blev det förlust mot Dortmund i Champions League. Nu väntar ännu en tuff match och med väldigt viktiga poäng på spel dessutom.

 

Chelsea

Gästerna kommer till matchen med några fina resultat i bagaget då man på sina två senaste matcher slagit Tottenham med 1-4 och senast kryssade man mot serieledarna Man City. Det går dock att argumentera en del om att Chelsea haft flyt i båda dessa matcher men faktum är att man gjort två klart godkända insatser mot två bra lag. 

 

Speltips

Två lag som behöver poäng drabbas samman på St James’ Park och hemmalaget behöver verkligen försöka vända på formen. Väljer att bygga ihop ett spel inför denna match som suttit i hela 10 raka inbördes möten. Speltipset blir Chelsea +1.5 och under 3.5 mål i matchen till 1.54 hos CampoBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.