Imorgon ska Newcastle ta emot Dortmund hemma på St James’ Park i dödens grupp. Newcastle som leder den gruppen med sina fyra poäng har bra utgångsläge här att ta ytterligare tre poäng. Man har varit starka på hemmaplan hela säsongen och känslan är att man kommer gå för vinst!

 

Newcastle

Newcastle har börjat bra i CL efter två spelade matcher då man kryssade borta mot Milan och vann sedan på hemmaplan mot PSG vilket var imponerande. Nu är det dags för ännu en hemmamatch där man har varit starka denna säsong. Man kommer till matchen med fem raka vinster på hemmaplan och står rättvist som favorit att vinna även imorgon.

 

Dortmund

Gästerna har endast en poäng efter två spelade matcher och har ännu inte lyckats göra mål. Man förlorade först mot PSG med 2-0 och kryssade sedan mot Milan där det blev mållöst. Men inför denna match har man nog hopp om att ta poäng och formen är på deras sida efter fyra vinster på deras fem senaste.

 

Speltips

Tror vi kommer få se en fartfylld match imorgon med ett Newcastle som förmodligen kommer gå för vinst samtidigt som Dortmund också måste försöka ta poäng. Över 25.5 skott sitter i Dortmunds tre senaste matcher och även i båda deras CL matcher. Speltipset blir alltså över 25.5 skott i matchen till 1.58 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.