Under löningsnatten riktar vi blickarna mot NHL och tar oss an en av omgångens tidiga matcher. Detroit Red Wings får besök av stekheta Erik Karlsson och hans San Jose. Här tycker jag mig ha hittat ett fint spel på gästerna!

 

Formsvagt möte

Formen är verkligen inget att hurra för, varken hos Detroit eller San Jose. Båda lagen har endast mäktat med 3 poäng under sina fem senaste matcher och tillhör därmed bottensektionen av formtabellen. Nattens match som också blir säsongens andra möte mellan lagen är därför väldigt svårrekad när det kommer till ett vinnarspel. Främst för den svaga formen hos båda men också för att lagen mer eller mindre presterat på samma nivå den här säsongen.

 

Speltips

Trots den usla formen hos båda lagen så tycker jag ändå ha hittat mig en fina lina på gästande San Jose. En lina som laget fixat i 3 av 5 senaste matcher och även utan problem senast mot Red Wings. Linan jag pratar är målspelet Över 2.5 och den tror jag verkligen att man fixar i natt!

Onsdagens speltips från NHL blir därför San Jose Sharks Över 2.5 mål till spelvärda oddset 1.75 hos ComeOn.

Bjuder även på ett extraspel från matchen. Skottspelet Timo Meier Över 3.5 SOT till oddset 1.62 med insatsen 1 unit. Spelet finns även de hos ComeOn.

  • SOT = Shots on target

 

Klicka på bilden för att hämta bonusen.