Löningsnatten är på ingång och likaså en ny NHL-omgång! Vi riktar blickarna mot 03:30-matchen i Denver där Colorado Avalanche och Washington Capitals drabbar samman. En match där hemmalaget står som tydlig favorit. Vi väljer sida!

 

Tydlig hemmafördel

Det råder ingen tvekan om att Colorado bär det stora favoritskapet inför nattens batalj. Främst för den tydliga hemmafördelen men också för att man har presterat mycket bättre den här säsongen jämfört med Capitals.

Hemmafördelen för Colorado är som sagt tydlig. Deras facit med endast en förlust under sina tio senaste hemmamatcher är något som lär bli riktigt svårt att bräcka för Ovechkin och kompani, speciellt med tanke på deras svaga bortaform. Capitals har nämligen bara vunnit 1 av 6 senaste bortamatcher.

 

Speltips

Även om jag sällan föredrar vinnarspel inom NHL så vore det ett misstag att blunda för denna! Capitals ska inte ha mycket att säga till om och raka ettan är enligt mig ett måste.

Raka ettan eller som det heter hos CampoBet 1X2: Colorado Avalanche blir därför torsdagens speltips. Spelet står i skrivande stund till oddset 1.66 där 2 units investeras!

Lycka till vid rygg!

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.