På söndag ska även Liverpool ta sig an West Ham hemma på Anfield. Båda lagen ska idag spela första gruppspelsmatchen i Europa League där Liverpool möter LASK och West Ham tar emot TSC Backa Topola. På förhand bör detta vara enkla matcher för respektive lag och jag tror inte att något av lagen kommer påverkas så mycket inför söndagen.

 

Liverpool

Hemmalaget Liverpool har sett bra ut hittills denna säsong och man kommer till denna match som obesegrade i ligaspelet. Med fyra vinster och ett kryss sitter man i nuläget på 13 poäng och har på söndag goda chanser att ta tre nya poäng. Man har slagit West Ham i tre raka inbördes möten och nu med hemmaplan på söndag så pekar det mesta åt att det blir en fjärde rak.

 

West Ham

Gästerna West Ham har också börjat bra denna säsong och har inför matchen 10 poäng då man vunnit tre, kryssat en och förlorat en. Senast tog man emot Man City på hemmaplan där man förvånansvärt tog ledning efter 36:e minuten via James Ward-Prowse. Men i andra halvlek var det bara Man City och man förlorade tillslut med 1-3.

 

Speltips

Väljer att ställa mig med hemmalaget inför denna match där jag bygger ihop ett spel som suttit i fyra av Liverpools fem spelade ligamatcher. Speltipset blir att Liverpool vinner och får flest hörnor (3-vägshandicap 1-0) till 1.73 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.