Helgen börjar lida mot sitt slut och det är dags att runda av veckan med söndagens speltips. Vi riktar blickarna mot hockeyvärlden och närmare bestämt tyska DEL som bjuder på en mycket intressant match i form av Kolner mot Dusseldorf. Här är spelvalet självklart!

 

Inlett säsongen på helt olika sätt

Kolner stod för en imponerande seger senast när man besegrade Munchen på bortais med 5-2. Och inte nog med att man gick upp som tabelletta, man förlängde också sin obesegrade svit och är nu uppe i tre raka vinster. Annat är det för Dusseldorf som minst sagt har fått en iskall start på säsongen. Tre spelade matcher och man har fortfarande inte tagit en enda poäng vilket gör att man tagit jumboplatsen i tabellställningen. Målskillnaden är heller inget att hurra över, 5:11.

 

Speltips

Inte nog med att Kolner och Dusseldorf inlett säsongen på helt två olika sätt, Kolner också hemmafördel under söndagen. Detta räcker för att motivera spelvalet – ser inget annat än att Kolner tar en komfortabel seger och således förlänger sin fina svit. Spelet 1X2: Kolner klickas hos ComeOn till oddset 1.63 där 5 units investeras. Inget konto hos ComeOn? Missa inte erbjudandet nedan!

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.