På söndagen har vi ett London derby framför oss när två formstarka lag drabbas samman. Det är Arsenal som tar emot Tottenham hemma på Emirates med viktiga poäng som står på spel. Båda lagen kommer till matchen som obesegrade i ligaspelet och har båda 13 poäng inför matchen.

 

Arsenal

Hemmalaget spelade CL igår när man slog PSV med hela 4-0 i den första gruppspelsmatchen. Man kunde rotera en hel del på elvan efter att man hade tagit ledning med 3-0 redan efter 38 minuter. Viktigt för deras del att man hade chansen att göra det när ett tufft London derby väntar redan på söndag. Man kommer till matchen med tre raka segrar där man bara släppt in ett enda mål och står dessutom som favorit att vinna, med all rätt.

 

Tottenham

Ange Postecoglou har gjort ett riktigt bra jobb hittills med Tottenham och är efter fem spelade matcher fortfarande obesegrade. Fyra vinster och ett kryss har man precis som Arsenal inför denna match. Senast så tog man tre poäng mot Sheffield i en match där det länge såg ut som att det skulle bli noll poäng. Men efter två sena mål från Kulusevski och Richarlison så tog man sin fjärde vinst.

 

Speltips

Härlig match som väntar på söndagen där viktiga poäng står på spel. Båda lagen kommer som obesegrade i ligaspelet och ingen vill såklart förlora på söndag. Jag riktar fokus på antal skott på mål av hemmalaget där man haft över 4.5 i fyra av sina sex senaste matcher. Mot Tottenham har man löst över 4.5 skott på mål i tre av de fyra senaste inbördes mötena. Speltipset blir alltså Arsenal över 4.5 skott på mål till 1.58 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.