Speltips

Måndagens speltips kommer från Superettan där vi har ett toppmöte på schemat denna afton. Det är ligafyran GAIS som tar emot ligatvåan Västerås SK hemma i Gamla Ullevi. Det är två klubbar som sällan förlorar matcher denna säsong. GAIS har bara förlorat 3 matcher medans Västerås SK förlorat ynka 2 matcher.

Inget snack om att det är svårt att välja en sida här och matchen känns lite som 50/50 match. Här fokuserar jag istället på lagens defensiv som varit strålande under säsongens gång. Båda klubbarna har nämligen ligans bästa försvar med bara 9 insläppta mål vardera och därav tror jag inte på någon målfest här. Dock väljer jag att garderar mig och spelar Under 3 mål (asian totalt). Spelet ger oss pengarna tillbaka vid exakt 3 mål i matchen. Bästa odds i skrivande stund erbjuder Expekt.

 

GAIS

Trots att man ligger på en fin fjärde plats i ligan har man 10 poäng upp till serieledarna Utsiktens BK dock en match mindre spelad. Nu väntas en tuff hemmamatch för göteborgsklubben och frågan är om man lyckas plocka 3 poäng trots favoritskapet enligt spelbolagen.

 

Västerås SK

Efter 14 spelade omgångar ligger man på en andra plats i ligan med raden 9-3-2 och målskillnad 24:9. Man tog en fin seger senast i ligan där man vann mot serieledarna Utsiktens BK med 1-0 och kommer till Göteborg med ligans bästa form.

 

Klicka på bilden för att få pengarna tillbaka om ditt första spel inte sitter! Max insats 1500 kr.