Imorgon väntar en måstematch för Kroatien när man tar sig an Italien i den sista gruppspelsomgången. Spanien har redan vunnit den gruppen och för att Kroatien ska ta sig vidare är det vinst som gäller och inget annat. 

 

Kroatien

Kroatien tappade en 2-1 ledning mot Albanien senast till 2-2 i den 95:e minuten vilket kostade dom väldigt viktiga poäng. Med bara ett poäng efter två spelade matcher har man nu satt sig i skiten och måste alltså vinna imorgon för att ha chans att ta sig vidare. 

 

Italien

Italien förlorade rättvist mot Spanien med 1-0 efter en väldigt svag insats och har Donnarumma att tacka för att siffrorna inte blev större. Imorgon är det viktigaste för Italien att inte förlora, men även med ett kryss så kan man sluta 3:a i gruppen förutsatt att Albanien slår Spanien. Men samtidigt så kommer man då troligtvis ändå sluta bland topp 3:orna och ändå gå vidare.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på antal skott av Kroatien då man måste gå framåt och försöka vinna den här matchen. Jag förväntar mig att man gör just det och mot ett Italien som släppte till hela 20 avslut mot Spanien, så bör man lösa minst 12 skott som man gjort i båda matcherna hittills. Speltipset här blir Kroatien över 11.5 skott till 1.61 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.