Till veckan är det en del Premier League som ska spelas då det är matcher som blivit framflyttade sedan tidigare. Bland annat har vi Brighton som tar emot de nyligen krönade Premier League vinnarna Manchester City som igår fick fira ännu en titel efter att Arsenal förlorade mot Nottingham. Inte mycket på spel i denna match men tror på en härlig tillställning!

Brighton

Brighton har haft en riktigt imponerande säsong och inte minst sedan Roberto De Zerbi tog över så har man spelat riktigt fin fotboll. På sistone har man vunnit mot både Man United och Arsenal med 1-0 och 0-3. Det kommer att bli spel i Europa League för Brighton efter deras vinst mot Southampton idag vilket innebär att de två sista omgångarna man har kvar att spela inte är särskilt viktiga poängmässigt. Dock är jag säker på att man vill göra en bra match ifrån sig i sin sista hemmamatch för säsongen, dessutom mot laget som vunnit ligan.

 

Manchester City

City fick igår fira deras tredje raka Premier League titel efter att Arsenal som sagt förlorade mot Nottingham på bortaplan. Hade Arsenal vunnit så hade man behövt vinna idag mot Chelsea, vilket man gjorde ändå med 1-0, för att säkra titeln. Men City fick fira en dag innan och Pep kunde idag rotera en del på startelvan. Troligen kommer han göra detsamma på onsdag mot Brighton för att sedan spela ordinarie startelva mot Brentford i sista omgången innan man tar sig an Man United i FA-cup finalen.

 

Speltips

Inte mycket på spel poängmässigt för något av lagen men jag tror ändå vi kommer få se en händelserik och fartfylld match. Brighton på hemmaplan brukar skapa en hel del målchanser och Man City gör det vart de än spelar. Speltipset jag valt sitter i Brightons 13 senaste matcher vilket tyder på deras starka offensiv bland annat. Speltipset blir över 24.5 skott i matchen till 1.63 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!