Under natten till fredagen väntar Game 2 mellan Boston Celtics och Indiana Pacers. Celtics vann Game 1 efter en spännande match som gick hela vägen till övertid. Här kan hemmalaget ta en 2-0 ledning innan det är dags för två raka bortamatcher. 

 

Game 1

Det blev en jämnare match än väntat mellan Celtics och Pacers under natten som var. Matchen slutade 117-117 efter att Jaylen Brown satte en sen 3-poängare som tvingade matchen till övertid. Där kunde Jayson Tatum leda sitt lag till en väldigt viktig vinst i den första matchen av Eastern Conference Finals. Nu väntar Game 2 som även den kommer att spelas på TD Garden och här måste Celtics vara på tårna redan från start för att inte hamna i samma situation.

 

Speltips

Celtics blev nog överraskade att Pacers kunde matcha dom så väl som dom gjorde, speciellt på TD Garden. Här tror jag inte Celtics kommer att göra samma “misstag” och jag tror inte matchen kommer att bli lika jämn. Jayson Tatum fortsätter att vara Celtics bästa spelare och det visade han senast. Pacers har släppt till flest poäng till forwards av alla lag under slutspelet och det tror jag Tatum kommer att dra nytta av även denna gång. Han gjorde 36 senast vilket var sjätte matchen i rad han gjorde minst 25 poäng. Mot just Pacers har han löst minst 25 poäng i 9 raka möten mot dom. Speltipset här blir att Celtics vinner och att Tatum gör minst 25 poäng till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.