Inatt ska även Los Angeles Clippers och Dallas Mavericks spela Game 2 och det är Clippers som leder matchserien med 1-0. Clippers var utan Kawhi Leonard i den första matchen men lyckades ändå vinna, och nu ser det ut som att han kanske kommer kunna spela men att beslutet kommer att tas så nära inpå matchstarten som möjligt. 

 

Los Angeles Clippers

Hemmalaget stod som underdogs i det första mötet trots hemmaplan och det gör man även nu. Mycket på grund av att man kan bli utan Kawhi Leonard även inatt men man lyckades väldigt bra utan honom senast och bör kunna ge Mavs en tuff match även denna gång oavsett. Det var James Harden och centern Ivica Zubac som verkligen klev fram när det gällde och ledde deras lag till en mycket viktig vinst senast.

 

Dallas Mavericks

Mavs står som sagt återigen som favoriter att vinna och denna match får man verkligen inte förlora. Att komma tillbaka till Dallas med ett 0-2 underläge matcher kommer ställa en rejäl press på Mavs och det vill man såklart helst undvika. Det kommer bli upp till Doncic och Kyrie Irving att försöka leda Mavs till en vinst och känslan är att man lyckas göra det denna gång.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Mavs bästa spelare Luka Doncic som hade en bra match senast och bortsett från hans 33 poäng så tog han även 13 returer. Han hade dessutom 19 retur chanser vilket var överlägset flest av alla spelare i Mavs. Luka har även tagit minst 9 stycken returer i 21 av hans 22 senaste matcher. Speltipset här blir alltså Luka Doncic över 8.5 returer till 1.56 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.