Speltips

Söndagens speltips kommer från Premier League där Chelsea krigar om en CL-plats och ett West Ham som jagar EL-plats. Mycket står alltså på spel i dagens möte och inte blir lägre intensitet när det är ett Londonderby som ofta framkallar fartfyllda och underhållande matcher. Ta bara senaste mötet lagen emellan som ett ex. Där vi fick se hela 5 mål och nu när Chelsea visat upp ett oroväckande försvarsspel det senaste gör ju valet ännu enklare. Vi spelar Över 2.5 mål i matchen till fina 1.88 hos Bethard.

 

Chelsea

Med bara 7 omgångar kvar av ligan ligger Chelsea på en 3e plats med raden 18-8-5 och målskillnad 66:27. Ett målsnitt på hemmaplan som ger 2 mål per match. Att komma ikapp Liverpool och Man City i ligan är ingen ide utan här handlar det om att öka avståndet neråt i ligan där Tottenham, Arsenal och Man United jagar. Till dagens möte kommer man med en förlust i bagaget mot just Arsenal där man förlora med 2-4 och visade upp ett väldigt dåligt försvarsspel. Defensiven har varit något man varit starkare med genom nästan hela säsongen fram till det senaste. I Champions League mot Real Madrid släppte man in 6 mål i båda mötena och nu senast 4 mål mot Arsenal, hur ska detta sluta?

 

West Ham

The hammers från östra London ligger i skrivande stund på en 7e plats vilket innebär kval till EL kommande säsong. Med en match mer spelad än vad jagande Wolves har och ynka 3 poäng före så har man verkligen allt att spela för. Trots att det ser svårt ut så har man fortfarande också chans till en CL plats då man ligger endast 5 poäng bakom Tottenham men då gäller det nog att gå felfritt resten av säsongen. Till Söndagens match så har man nog sin största chans att rå på Chelsea nu när gästerna inte alls har visat upp ett bra försvarspel och senaste mötet vann man faktiskt med 3-2.

 

Utgångstips: 2-1.