Under måndagskvällen beger vi oss till norra Italien och närmare bestämt Bergamo där Atalanta och Roma drabbar samman. En fartfylld och intensiv tillställning är att vänta i en match som denna där poängen är viktiga för båda lagen.

 

Inför matchen

Mourinho och hans mannar kommer till måndagens bortamatch med en riktigt fin form i bagaget. Under de fem senaste matcherna har man vunnit fyra, tre inom ligaspelet och en inom Europa League-spelet där man senast krossade Feyenoord med 4-1.

Annat är det för Gasperinis och hans Atalanta som fortsätter att tappa poäng. 1-1-matchen senast borta mot Fiorentina gör att man nu endast vunnit tre av tio senaste matcher. Ett facit som är långt ifrån hållbart om man vill greppa en av Europaplatserna. Realistiskt sett så måste man vinna kvällens hemmamatch mot Roma för att ha en chans att nå topp fyra.

 

Speltips

Båda lagen står inför en viktig avslutning inom ligaspelet där varje poäng kan komma att vara avgörande. Jag tror därför att måndagens match mellan lagen blir en fartfylld sådan där många målchanser skapas. Detta ska resultera i ett gäng hörnor och därför spelar jag Antal hörnor i matchen: Över 8.5 till oddset 1.65 hos Mr Green. Lycka till vid rygg!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.