Riktigt skönt att formen börjar snygga till sig efter förra veckans tunga siffror! Vi tuffar vidare med hockey även under torsdagen där vi under natten riktar blickarna på mötet i Toronto.

 

Nummer ett:

Nummer ett i NHL, ja det är precis vad Toronto Maple Leafs är i spelformen Powerplay. Med den imponerande statistiken PP% 28.8 och GD/GP 0.71 är Toronto utan tvekan det sista laget i ligan som man vill ta en utvisning emot. Dock har Powerplay-formen varit något kallare än vanligt under de senaste matcherna.

 

Speltips:

Det råder inget tvivel om vilka som bär favoritskapet under torsdagsnatten i Toronto. Oddsfördelnigen är rättvis och här bör Matthews och kompani sopa banan av Devils. Dessvärre har raka ettan inte något spelvärde då oddset är för klent. Istället blir det ett specialspel hos NordicBet.

Devils är ett lag som släpper in sanslöst mycket mål. Nu möter man offensiva Toronto som dessutom är ligans bästa lag i Powerplay. Minst ett mål i spelformen för hemmalaget är att vänta och därför blir torsdagens speltips Antal mål i Powerplay hemmalag: Över 0.5 till oddset 1.63!

Specialspelet finns hos NordicBet.

 

Spelet hos NordicBet: