Manchester United har inlett 2024 riktigt starkt & är nu med i kampen om topp 4 placeringarna som innebär CL spel. Tvärtom är det för Fulham där man endast mäktat med två segrar, varav ena var mot Championship bottenplacerade Rotherham i FA-cupen.

 

Manchester United

United har som sagt spelat upp sig rejält med sju raka matcher utan förlust varav sex har slutat med vinst. En stor anledning till detta är Højlund som har gjort mål sex raka matcher! Han stod för två mål i senaste matchen mot Luton & har verkligen hittat sin form & självförtroende. Truppen för United ser helt okej ut inför lördag där den största saknaden blir Shaw som utgår skadad ännu en gång.

 

Fulham

Fulham har inlett året lite mer skakigt med raden 2-3-4. Det är framförallt bortaspelet som sviker dom, där man inte har vunnit på 11 raka bortamatcher i ligan. Kikar vi lite djupare på statistiken så är det inte otur för Fulham, dom släpper till tredje högst Xg mot sig på bortaplan & snittar höga 6.58 skott på mål mot sig. Inför denna matchen så är man utan sin bästa spelare i form av Palhinha som är avstängd. Man ser även ut att spela utan Jimenez som hade börjat hitta formen med fyra mål på sex matcher. Två stora avbräck för Fulham.

 

Speltips

Jag tror United kommer fortsätta ösa på, speciellt när man inte har spelat hemma sedan 4/2. Højlund i stor form & jag tror hårt på att han löser över 0.5 skott på mål. Mitt speltips blir Højlund över 0.5 skott på mål till 1.68 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.