Imorgon är det i vanlig ordning fullspäckat med Premier League och jag riktar fokus mot kvällsmatchen mellan Arsenal och Newcastle. Hemmalaget som spelade Champions League tidigare i veckan åkte på deras första förlust på sex matcher. Gästerna Newcastle kommer till matchen som obesegrade i fem raka, spännande match väntar!

 

Arsenal

Arsenal spelade som sagt Champions League tidigare i veckan där man länge såg ut att få med sig ett lika resultat till returmötet. Men efter ett drömmål av Galeno i den 93:e matchminuten slutade matchen 1-0 till Porto vilket innebär att Arsenal nu måste vinna returmötet. Men nu måste dom snabbt skifta fokuset mot denna match som väntar imorgon där ett formstarkt Newcastle kommer på besök. Arsenal har fem raka vinster i ligaspelet och tar man en sjätte imorgon så har man bara två poäng upp till Liverpool.

 

Newcastle

Gästerna kommer till matchen som obesegrade i fem raka matcher där insatsen som sticker ut är vinsten mot Aston Villa på bortaplan. Nu väntar dock en väldigt tuff match för Newcastle och historiskt har man haft det väldigt tufft på Emirates. Man har nu spelat 12 raka matcher där utan att vinna varav hela 11 stycken har varit förluster.

 

Speltips

Väljer att bygga ihop ett spel inför denna match där Saka får förtroendet, Saka var inte alls bra mot Porto senast och här tror jag han har en betydligt bättre match. Han har löst minst ett skott på mål i fyra av hans fem senaste matcher och även i fem av hans sex senaste matcher mot Newcastle. Tillsammans med det slänger jag även in 1X och under 5.5 mål som suttit i 12 raka inbördes möten på Emirates. Speltipset här blir alltså Saka över 0.5 skott på mål, 1X och under 5.5 mål i matchen till 1.66 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.