Det vankas helg och inte vilken helg som helst, nämligen Thanksgivinghelgen i USA! Detta betyder att NHL bjuder på en samling av flera härliga kvällsmatcher under fredagen, samtliga med schysst sändningstid. Först ut är Boston Bruins mot Detroit Red Wings och därifrån kommer också fredagens speltips!

 

Borta bra men hemma bäst

Boston Bruins fortsätter att imponera och toppar tabellen i den Östra konferensen efter 18 spelade matcher. Detta är egentligen inte så konstigt med tanke på lagets urstarka facit, raden 12-2-3-1 och målskillnaden 63:38. Men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst, för det är precis vad Boston levt upp till. Faktum är att man bara förlorat en enda match på hemmais denna säsong. Detta gör Boston Bruins till konferensens hemmastarkaste lag.

 

Speltips

Detroit Red Wings står inför en tuff uppgift när man gästar TD Garden under fredagskvällen. Ska man lyckas plocka poäng här så kan man inte fortsätta med sin bortastatistik på över 3 insläppta mål per match. Blir dock inte lätt att ändra på detta när man är på besök i TD Garden.

Nej, jag tror verkligen inte att de rödklädda fixar poäng här. Samma gäller att hålla nere målsiffrorna bakåt – minst tre insläppta mål är att vänta!

Fredagens speltips blir därför Antal mål för Boston Bruins: Över 3 till oddset 1.68 och spelas hos Nya Expekt med 5 units som insats.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.