I veckan är det Champions League och imorgon har Man United en otroligt viktig match framför sig när man tar emot Köpenhamn hemma på Old Trafford. Man United som förlorat båda matcherna i gruppen hittills befinner sig därmed sist i med noll poäng. Tre poäng är det som gäller för United här och inget annat!

 

Manchester United

I helgen slog United bottenlaget Sheffield med “bara” 1-2 efter en ganska svag insats av United. På förhand så var United såklart stora favoriter när man skulle ta sig an ett Sheffield som bara tagit en enda poäng i ligaspelet. Men matchen såg ut att sluta 1-1 tills Dalot drog till med ett drömmål som gav United samtliga tre poäng. Nu väntar ytterligare en otroligt viktig match för United när man måste vinna för att ha chans att ta sig vidare ur gruppen.

 

FC Köpenhamn

Gästerna har kammat hem en poäng i CL när man kryssade mot Galatasaray på bortaplan vilket var starkt gjort. Sedan gjorde man även en bra insats mot Bayern i den andra gruppspelsmatchen när man tog ledning men tappade den i 83:e minuten och förlorade med 1-2. Men det är absolut en godkänd insats mot ett så bra lag som Bayern.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel här inte minst för Man Uniteds del som sitter på noll poäng inför matchen. Man har två raka segrar inför matchen men det är inte två övertygande sådana och känslan är att Köpenhamn kan skapa problem för United. Speltipset här blir över 25.5 skott i matchen till 1.61 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.