Speltips

Tisdagens speltips kommer från italienska Serie A där ligafyran Lazio tar emot ligatvåan Milan på Stadio Olimpico klockan 20:45. Det är två relativt formsvaga lag som ska göra upp under tisdagskvällen. Milan är det bättre laget i grunden och det är där jag lägger min fokus. Vi spelar två spel i matchen. Spel 1: Milan över 3.5 skott på mål och Milan över 4.5 skott på mål.

 

Lazio

För den som är neutral supporter är det lätt att gilla klubben. Arenan, fansen och atmosfären på Stadio Olimpico gör sällan någon besviken. Man trodde dock att klubben skulle få ett lyft efter att tränaren Sarri tog över klubben. Framgångarna har hittills uteblivit då man bara spelat in 7 poäng på sina fem senaste matcher. Nu behöver man steppa upp om man vill spela ute i Europa nästa säsong.

 

Milan

Känslan är att klubben har tappat lite under de senaste veckorna trots det ligger man på andra plats och har faktiskt fortfarande chans att vinna Scudetton. Kan Milan hitta tillbaka till vinnarspåret och minska avståndet till serieledarna Napoli där man har 9 poäng upp till.

 

Klicka på bilden för att ta del av bonusen