Speltips

Fredagens speltips kommer från Sydamerika och närmare bestämt Argentina. Här är det serieledarna av Liga Profesional som tar emot bortasvaga Instituto hemma i Estadio Monumental. River Plate fortsätter att skörda segrar framför hemmafansen denna säsong också. Man är ett av ligans starkaste hemmalag och har tagit 8 segrar på sina 9 spelade hemmamatcher. Nu gästas man av ett av ligans svagaste bortalag och här bör man plocka sin 9e hemmaseger för säsongen. Vi spelar -1.5 River Plate till det fina oddset 1.98 hos LeoVegas.

 

River Plate

Klubben med flest titlar på kontot i Argentina toppar ligan med sina 47 poäng. Man har redan nu 7 poäng tillgodo ner till ligatvåan Talleres Cordob. Det avståndet kan nog mycket väl utöka nu när man har ett av ligans svagaste bortalag på besök i omgång 21. Det har blivit 15 segrar, 2 oavgjorda och 3 förluster på lagets 20 spelade matcher. Målfaciten är också den fin där man är ligans målgladaste med 36 mål gjorda. Inget snack om att man är stora favoriter till fredagens hemmamatch och här tror jag på en 2-0, 3-0 seger.

 

Instituto

Gästerna hittas betydligt längre ned i ligan där man besitter en svag 21e plats och det efter lika många spelade omgångar som serieledarna. Raden säger 5 segrar, 7 oavgjorda och 8 förluster. Det är just på bortaplan man hittar flest förluster och redan nu är man uppe i 6 st. Dessutom är man inne i en negativ trend där man förlorat fem raka på just bortaplan.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.