Under natten till torsdagen väntar Game 1 i Western Conference Finals där Minnesota Timberwolves tar emot Dallas Mavericks. Timberwolves slog ut de regerande mästarna efter sju spännande matcher samtidigt som Mavs slog ut Thunder efter sex matcher. 

 

Minnesota Timberwolves

Timberwolves står som favoriter att ta sig hela vägen till NBA finals och med all rätt efter att man slagit ut de regerande mästarna. Man tog ledning med 2-0 i matcher för att sedan tappa den ledningen till 2-3. Men sedan vann man både Game 6 och Game 7 mot Nuggets för att ta sig vidare till en Western Conference Final.

 

Dallas Mavericks

Mavs slog ut Thunder som slutade 1:a i West under den ordinarie säsongen och har nu tagit sig till ännu en Western Conference Final. Med Luka och Kyrie i spetsen så kan man mycket väl ta sig hela vägen till NBA finalen men det kommer att krävas en hel del. Timberwolves har betydligt bättre försvarsspel än Thunder och det lär man nog märka av.

 

Speltips

Jag väljer sida inför Game 1 och ställer mig med hemmalaget som bör ha fått upp självförtroendet nu efter att man slog ut de regerande mästarna. Speciellt då man låg under med 3-2 i matcher men vann två raka för att ta sig vidare. Under den ordinarie säsongen så möttes dessa två fyra gånger och då vann Timberwolves tre av dom mötena. Speltipset här blir alltså att Timberwolves vinner matchen till 1.54 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.