Helgen är äntligen och som vanligt så bjuds det på ett härligt spelutbud. Dagens primära fokus ligger på engelska Premier League och mötet på Etihad Stadium där spelbolagen bjuder på ett guldkorn sett till oddssättningen!

 

Watford & Fouls:

Ligans andrajumbo och laget som tagit väldigt väldigt mycket fouls den här säsongen. Ja detta är bara några punkter som summerar Watfords mardrömssäsong.

Med totalt 384 fouls efter lagets 32 matcher så är det bara klubben Leeds som tagit fler fouls under säsongen i Premier League. Detta betyder att Watford snittar hela 12 fouls per match.

 

Speltips:

Pep Guardiola och hans ljusblåa är på jakt efter ligaguldet medans Watford kämpar för sin överlevnad i Premier League. Detta tillsammans med den överlägsna klasskillnaden och ovanstående foul-statistik är anledningen till mitt spelval. Ett spelval som på förhand är ett riktigt guldkorn enligt min mening.

Lördagens speltips från Manchester City-Watford blir Watford Över 9.5 fouls till oddset 1.65 hos LeoVegas. Här är ett måste att höja insatsen och därför skickar jag in 4 units.

 

Spelet: