Stanley Cup-slutspelet är i full gång och vi är redan inne på andra rundan i några av åttondelsfinalerna. En av dem är Carolina Hurricanes-New York Islanders. Matchen som också har mitt speltips för tisdagen!

 

Fokus på hemmalaget

Carolina Hurricanes vann som förväntat det första mötet mellan lagen. Dock övertygade man inte alls rent spelmässigt utan det var gästande New York Islanders som styrde matchen – 34 skott på mål mot Carolina Hurricanes 26 skott på mål. Trots detta så är jag helt övertygade om att Carolina drar det längsta strået och således vinner matchserien relativt komfortabelt. Ett mer övertygande spel från Jordan Staal och hans rödklädda är att vänta framöver!

Även fast Carolina endast noterades för 26 skott på mål senast så kommer jag att ge dem förtroendet vad gäller ett skottspel. Hurricanes är nämligen kända för sitt offensiva spel med mycket skott på mål. Faktum är att man slutade som ligans tredje skottgladaste lag efter grundserien, detta med ett snitt på 33.3 skott på mål per match. Värt att nämna också är att New York Islanders, under grundserien, släppte till i snitt 32.8 skott på mål per match.

 

Speltips

Inga 26 skott på mål igen utan nu ska Carolina visa varför man är ligans tredje skottgladaste lag. Tisdagens speltips från NHL och den andra rundan mellan Carolina Hurricanes-New York Islanders blir Antal skott på mål av Carolina Hurricanes: Över 33.5 till oddset 1.90 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.