I veckan har vi några härliga matcher i Premier League framför oss och redan imorgon väntar ett London-derby mellan Arsenal och Chelsea. Arsenal tog tre viktiga poäng i lördags mot Wolves och leder nu ligan, men då har man också en match mer spelad än Man City som sitter ett poäng bakom.

 

Arsenal

Arsenal kom till matchen mot Wolves i lördags med två raka förluster och behövde verkligen studsa tillbaka vilket man gjorde galant. 0-2 slutade matchen till Arsenal och Wolves hade aldrig riktigt någon chans att ens ta poäng. Efter vinsten leder Arsenal nu ligan men man har som sagt en match mer spelad än Man City. Imorgon väntar en tuff match mot ett Chelsea som i lördags förlorade en FA-Cup semifinal mot City men som är obesegrade i åtta raka ligamatcher.

 

Chelsea

Gästerna har spelat 31 matcher fram till nu vilket är minst av alla lag i Premier League. Trots det sitter man på 9:e plats med bara tre poäng upp till 6:e plats som i nuläget ser ut att ge en Europa League plats inför kommande säsong. Så Chelsea har absolut något att spela för och samtidigt är det också ett derby så oavsett så hade Chelsea såklart inte “gett” bort tre poäng till deras rivaler.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på två spelare, en i vardera lag, som varit skottglada på sistone och bör få en del chanser även imorgon. Den enda är Saka i hemmalaget som löst minst två skott i 18 av hans 19 senaste ligamatcher. Och den andra spelaren är Chelseas Nickolas Jackson som löst minst ett skott i 13 av hans 14 senaste matcher. Speltipset här blir alltså Saka över 1.5 skott och Jackson över 0.5 skott till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.