Inatt ska Steph Curry och Golden State Warriors ta sig an Indiana Pacers i en viktig match för båda lagen. Just nu sitter Warriors på den sista Play-In platsen men man sitter inte säkert då Houston Rockets vunnit sju raka matcher och är nu med i kampen om den sista platsen. Pacers ligger på 6:e plats i East men inte med mycket marginal.

 

Golden State Warriors

Hemmalaget hotas i nuläget av ett formstarkt Houston Rockets som vunnit sju raka matcher och är därmed med i kampen om den sista Play-In platsen. Resterande matcher som är kvar kommer vara otroligt viktiga för Warriors och de man har kvar på hemmaplan måste man bara vinna. Detta är en av dom matcherna och nu när det börjar dra ihop sig så tror jag verkligen att detta rutinerade Warriors kommer att vara svårslagna framöver.

 

Indiana Pacers

Pacers sitter som sagt på 6:e plats i Eastern Conference vilket är den sista Play-off platsen. Men det är inte med mycket marginal då det är tajt runt 6:e platsen i East då både Heat och 76ers bara har en mindre vinst än Pacers. Detta är med andra ord också en viktig match för Pacers och känslan är att det kan bli en jämn match.

 

Speltips

Här testar jag en bet builder där fokus blir på tre spelare. Klay Thompson är en av dom och han har löst minst 12 poäng i 10 raka möten mot Pacers och även i 11 av hans 14 senaste matcher. Den andra är Warriors bästa spelare Steph Curry som gjort minst tre stycken 3-poängare i åtta av hans nio senaste matcher och i fyra av hans fem senaste matcher mot Pacers. Den sista är Pascal Siakam som gjort minst 15 poäng i sju raka matcher och i nio raka matcher mot Warriors. Speltipset här blir alltså Klay Thompson minst 12 poäng, Steph Curry minst 3 stycken 3-poängare och Siakam minst 15 poäng till 1.60 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.