Julen närmar sig med stormsteg men innan vi går på ledigheten så ska vi spana in torsdagens speltips från KHL. Ligan bjuder på toppmöte i form av Avangard Omsk som tar emot Easterns tabelletta, Metallurg Magnitogorsk!

 

Matchen

Formen är bra hos båda lagen, tre vinster under de fem senaste matcherna. Avangard snodde extrapoängen under sin senaste match när man vände ett tvåmålsunderläge mot Nizhny Novgorod och vann matchen på förlängning. Likaså var det för Metallurg som också vann sin senaste match på förlängning. Detta mot Severstal Cherepovets.

Målsiffrorna har varit högre än vanligt hos båda lagen den senaste tiden. Det har blivit mycket mål framåt men tyvärr har man släppt in mycket mål. Efter de fem senaste matcherna så står Avangard med målskillnaden 14:11 och Metallurg med målskillnaden 16:17.

 

Speltips

Här bjuder målmarknaden på ett kanonspel! Mycket talar för att lagens offensiva kaliber är starkare än defensiven och målvaktsspelet och ett gäng mål under matchen är därför att vänta. Jag tror stenhårt på minst 5 mål och när man får linan till oddset 1.70 så är det ett måste att skicka in ett gäng units. Spelet snuddar maxbet och för mig blir därför insatsen 4 units.

Torsdagens speltips från KHL blir Över 4.5 mål i matchen och klickas till fina 1.70! Expekt har linan till högst odds!

 

Expekt-Speltips-Bonus-1500