Fredagens andra speltips från mig kommer från lillebrorsan till Premier League, Championship. Det börjar att dra ihop sig i ligan och flera klubbar har viktiga poäng att spela om. Ett av dem är tabelltrean Huddersfield som har en uppflyttningsplats i sikte!

 

Viktiga poäng

Än finns det chans för Huddersfield att knipa den sista uppflyttningsplatsen till Premier League. Men då måste man avsluta säsongen på topp och hålla tummarna på sämre resultat för tabelltvåan Bournemouth.

Under fredagskvällen får man besök av ligajumbon Barnsley. Laget som bara tagit 30 poäng från sina 42 matcher den här säsongen. Även fast man rykt upp sig den senaste tiden och spelat bra för att vara Barnsley så ska man inte kunna hota The Terriers.

Ett Huddersfield som bokstavligen har allt att spela om ska bara vara en för tuff uppgift för jumbon mäkta med. Och speciellt när man gästar John Smith’s Stadium med sitt usla bortafacit där hemmalaget stortrivs.

 

Speltips

Här ser jag inget som talar för en bortaseger utan jag tror stenhårt på raka ettan och ger förtroendet till Huddersfield. Fredagens speltips från Championship blir Huddersfield till spelvärda oddset 1.60 hos Fastbet. Spelbolag med SBTech har spelet till högst odds.