Speltips

Två raka poängtapp för båda lagen av säsongsinledningen och en frustration råder i klubbarna just nu. Manchester United har blivit en slagpåse vilket jag tror Liverpool kommer att utnyttja denna Måndag. Liverpool har och andra sidan inte heller haft någon bra start av säsongen då man spela 2-2 mot Fulham och 1-1 senast mot Crystal Palace. Spelmässigt har man dock varit bättre än Manchester United och ifjol noterades man 9-0 i dubbelmötet. Vi spelar -1 Liverpool.

 

Manchester United

Nya tränaren Erik ten Hag har fått en mardrömsstart av säsongen och har en riktig uppförsbacke men frågan är samtidigt hur länge både han, spelartruppen, fansen och styrelsen står ut om det ska fortsätta såhär. 1-6 och två horribla insatser rent spelmässigt. Trots att jag inte är något United fan så lider jag just nu med klubben och fansen för detta förtjänar inte en så stor klubb som United. Tyvärr ser jag inget annat än att man kommer få det tufft även i tredje omgången där man möter ett Liverpool som man förlorade totalt med 9-0 i dubbelmötet förra säsongen. RENSA truppen på flera spelare är vad United behöver göra för att det ska bli en ändring! 

 

Liverpool

The Reds hade inga problem att fullkomligt köra över Manchester United såväl hemma på Anfield som här på Old Trafford förra säsongen. 9–0 över 180 minuter. Ett Liverpool som inte har samma flyt nu kanske då man fortfarande saknar sin första vinst på kontot denna säsong. Men man har spelmässigt spelat betydligt bättre än vad hemmalaget har gjort. Nu missar nyförvärvet Darwin Nunez mötet efter det onödiga röda kortet i Brentford-matchen. Kvalitet och spets finns ändå så det räcker och blir över för att ta sin första seger mot krisande United. 

 

Få 100 kr i gratisspel till matchen

Klicka på bilden ovan för att ta del av gratisspelet.