Andra matchen som ska spelas under lördagen är mellan Värnamo och Häcken där Häcken, beroende på hur Elfsborgs match slutat, har chans att ta serieledning. Inget snack om saken om vilka som är favoriter att vinna och trots att Häcken spelar sin andra CL-kval match idag så bör man lösa detta utan vidare problem.

 

IFK Värnamo

Värnamo hittar vi på en 12:e plats i tabellen efter deras 15 spelade matcher. Så tajt som det är i botten av tabellen så kan Värnamo som sämst halka ner på en 14:e plats ifall man förlorar på lördag. Inför matchen så har man inte vunnit på två raka matcher, dock har det varit två ganska tuffa sådana då man spelat mot Djurgården och sedan Halmstads BK på bortaplan.

 

BK Häcken

Häcken ligger på 2:a plats med ett poäng bakom Elfsborg inför helgen men dock med en match mer spelad. Idag ska man dessutom spela andra matchen mot The New Saints i CL-kvalet men jag tror inte att den matchen kommer att påverka dom inför helgen. Man slog Brommapojkarna i sin senaste ligamatch med 4-2 och tror att det blir ännu en vinst på lördag för Häcken.

 

Speltips

Häcken har vunnit tre raka inbördes möten mot lördagens motståndare och med tanke på formen man är inne i så är det svårt att gå emot dom här. Speltipset blir att Häcken vinner matchen till 1.70 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.