På lördag ska Djurgården ta emot serieledarna Elfsborg i en match där viktiga poäng står på spel. Djurgården som med tre raka vinster klättrat upp till en 4:e plats står som favoriter när man tar sig an serieledaren. Spännande match väntar!

 

Djurgården IF

Djurgården är i riktigt fin form just nu och efter att man igår slog Malmö FF med 2-0 så är man uppe i tre raka segrar. Man är dessutom obesegrad i åtta raka matcher där man bland annat kryssat mot just Elfsborg på bortaplan. Inför matchen står man som favorit och det är inte oväntat med tanke på den fina formen man har, och även hur stark man varit på hemmaborg denna säsong.

 

IF Elfsborg

Serieledarna kommer till matchen med ett oväntat kryss i bagaget i deras senaste match mot Göteborg som slutade 1-1. Elfsborg var det klart bättre laget och borde vunnit den matchen men fick tillslut nöja sig med en pinne vilket man inte var nöjda med. Man leder dock fortfarande serien med ett poäng före Häcken med en match mindre spelad dessutom. 

 

Speltips

Det är svårt att gå emot hemmalaget här efter att man slog Malmö FF igår på hemmaplan med 2-0. Elfsborg tappade dessutom poäng senast mot ett svagt Göteborg och har inte råd att förlora denna match. Speltipset blir 1X och under 4.5 mål i matchen till 1.57 hos No Account Bet.