Torsdagens speltips blir en nattmacka i form av fotboll från MLS. Vi beger oss till CITYPARK där hemmastarka St. Louis City får besök av Real Salt Lake. Här får hemmalaget förtroendet.

 

Urstarkt hemmafacit

17 spelade matcher och St. Louis City fortsätter att övertyga, speciellt på hemmaplan. Faktum är att man i skrivande stund står som västra konferensens andra bästa hemmalag efter säsongens nio hemmamatcher. Men raden 6-1-2 och målskillnaden 23:7 så kan vi konstatera att man stortrivs hemma på CITYPARK.

Ser vi till lagets total så är den nästan minst lika bra, dock är det bortastatistiken som drar ner den något. Men som jag nämnde inledningsvis så har man hunnit med 17 matcher och från dessa har man skrapat ihop 29 poäng med raden 9-2-6 och målskillnaden 34:20. Det betyder att man inte bara toppar tabellställningen i konferensen utan också är laget med flest gjorda mål.

 

Speltips

Torsdagens möte blir också säsongens andra mellan lagen. Senast man spelade mot varandra var i slutet av mars månad och då var det gästande St. Louis City som var numret större. Real Salt Lake hade inte mycket att säga till om och förlorade matchen med 4-0.

Kan St. Louis göra fyra mål borta hos Real Salt Lake så ska det inte vara några problem att fixa minst två nu på hemmaplan. Torsdagens speltips från MLS blir därför Antal mål av St. Louis City: Över 1.5 till oddset 1.75 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.