Under natten till onsdag drar Eastern Conference Finals igång då Boston Celtics tar emot Indiana Pacers hemma på TD Garden. Celtics, som slog ut Cavs efter fem matcher, står som klara favoriter att gå vidare. Pacers slog ut Knicks efter sju matcher men här kommer man att få det jobbigt.

 

Boston Celtics

Celtics har redan sedan säsongen drog igång, stått som favorit att vinna NBA och nu är man på god väg. Man har haft det hyfsat enkelt hittills under slutspelet och även nu i Eastern Conference Finals så får man Pacers som slutade 6:a under den ordinarie säsongen. Här bör Celtics inte förlora mer än en match och speciellt inte på TD Garden.

 

Indiana Pacers

Gästerna tog sig tillslut vidare mot New York Knicks efter en spännande matchserie som krävde samtliga sju matcher för att avgöras. Men längre än så här tar man sig nog inte, men att ha nått en ECF är en stor bedrift och något Pacers kommer kunna bygga vidare på.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Jrue Holiday i Celtics som fortsätter att spela en viktig roll i Celtics. Hans defensiv fortsätter att vara väldigt imponerande och på hans 10 slutspelsmatcher har han endast orsakat över 2.5 fouls i 3 av dom matcherna. Han har orsakat under 2.5 fouls i 24 av hans 27 senaste matcher och även i samtliga fem matcher mot Pacers den här säsongen. Speltipset här blir Jrue Holiday under 2.5 personliga fouls till 1.55 hos Betsson.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.