På onsdag väntar finalen i Europa League när Atalanta och Bayer Leverkusen drabbar samman på Aviva Stadium i Dublin. Det är två lag som haft en imponerande säsong och nu är det dags att göra upp om Europa League-pokalen.

 

Atalanta

Atalanta har haft en imponerande säsong och man har speciellt gjort det riktigt bra i Europa League. Det är ingen slump att man tagit sig hela vägen till final efter att ha slagit ut Sporting, Liverpool och Marseille under slutspelet. Men nu väntar deras viktigaste match för säsongen och det är obesegrade Bayer Leverkusen som man måste slå för att vinna sin första trofé sedan 1963 då man vann Coppa Italia.

 

Bayer Leverkusen

Leverkusen avslutade ligan som obesegrade då man spelade den sista matchen i lördags. Man är dessutom fortfarande obesegrade i alla tävlingar den här säsongen och nu återstår det bara två matcher för dom. Det är inte oväntat att Leverkusen står som favoriter att vinna finalen på onsdag och där håller jag helt klart med spelbolagen.

 

Speltips

Leverkusen har spelat 51 matcher den här säsongen och har inte förlorat en enda. Jag tror att sviten håller i sig även på onsdag. Det har även blivit minst två mål i 47 av dom 51 matcherna, samma gäller i 9 av Atalantas 10 senaste matcher. Speltipset här blir X2 och över 1.5 mål till 1.57 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.