Den spännande åttondelsfinalen mellan Los Angeles Kings och Edmonton Oilers är kvitterad. Nu är det Kings tur att spela framför hemmafansen när det blivit dags för matchseriens tredje runda. Lördagens speltips blir ett målspel på hemmalaget.

 

Urstarkt hemmafacit

Los Angeles Kings har onekligen varit riktigt svårslagna hemma i Crypto Arena, LA. Faktum är att man efter grundserien slutade som konferensens bästa hemmalag. Utöver den imponerande resultatraden på 22-4-4-11 så hade man även riktigt fina målsiffror, speciellt framåt. Kings noterades för totalt 148 mål framåt efter 41 hemmamatcher vilket ger dem det höga snittet 3.6 mål per match.

 

Speltips

Som väntat så har åttondelsfinalen mellan lagen hittills varit en riktigt fartfylld sådan och bjudit på ett gäng mål. På det spåret är jag helt övertygad om att det fortsätter på och ett nytt målkalas är att vänta under game 3.

Som tidigare nämnt så är Kings ruskigt starka på hemmais och självklart ska vi ta till vara på deras hemmafördel. Mycket talar för att de svartklädda gör minst 3 mål under lördagsnatten. Därför klickas spelet Antal mål för Los Angeles Kings: Över 2.5 hos Mr Green till spelvärda oddset 1.76! 6 units investeras.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.