Ny vecka betyder nya speltips! Vi börjar med tisdagens speltips som kommer från NHL och mötet i Saint Paul. Det är Minnesota Wild och Vegas Golden Knights som drabbar samman och här bjuder jag på ett fint skottspel!

 

Kevin Fiala

Superstjärnan från Schweiz gör sin fjärde säsong i Minnesota Wild. Säsongen har hittills varit riktigt lyckad för 25-åringen där Kevin Fiala redan passerat 50-poängstrecket. I skrivande stund står han på 55 poäng med sina 20 mål och 35 assist. Det betyder att det bara är lagkamraterna Zuccarello och Kaprizov som noterats för fler poäng i Minnesota Wild.

Utöver de höga poängsiffrorna så är även skottsiffrorna höga för Schweizaren. Faktum är att det bara är Kaprizov som skjuter mer skott på mål i hela Minnesota. Kevin Fiala har 195 SOT efter 60 matcher vilket ger honom snittet 3.25 SOT per match.

 

Speltips

Mycket talar för att Kevin Fiala fyller på sin skottstatistik under tisdagsnatten och därför är skottmarknaden ett givet spelval! Jag tror att Fiala löser minst tre skott på mål mot Vegas och därför liras Kevin Fiala Över 2.5 SOT till oddset 1.75! Spelbolag med Kambi har spelet och till högst odds, jag lirar hos Expekt.