Förra veckan hämtade vi fina vinster från NBA där vi i skrivande stund är uppe i fem raka vinster från ligan. Jag tycker att vi kickar igång den nya veckan där vi avslutade förra med att hämta ett nytt speltips från NBA. 

 

Speltips

Onsdagens speltips kommer från NBA där Los Angeles Clippers tar emot Oklahoma City Thunder hemma på Crypto Arena. Los Angeles Clippers ses som stora favoriter på pappret med tanke på truppen man har denna säsong. Dock tycker jag att man är lite väl stora favoriter just inför mötet mot Oklahoma City Thunder då gästerna är inne i en strålande form med 7 segrar på sina 9 senaste. Dort och Gilgeous-Alexander bär lagets offensiv och kan hota favorittippade LA Clippers. Med tanke på att båda lagen är inne i en grym form inför nattens omgång så rör jag inget vinnarspel även fast jag har hemmalaget som favoriter då man egentligen är de bättre laget.

Vi spelar Under 240 poäng i matchen som gått in 4 av 5 senaste för båda lagens matcher. Spelet har också suttit i 17 raka inbördes möten mellan lagen.

 

Klicka på bilden för att del av erbjudandet.