Tisdagens andra speltips från mig hittar vi i fotbollens finrum där vi ska spana in åttondelsfinalen och första rundan mellan Villarreal och Juventus. Matchen bjuder på ett fint spelval sett till oddssättningen. Denna måste testas!

 

Matchen:

Ett minst sagt spännande möte när Villarreal tar emot Juventus hemma i Spanien under tisdagskvällen. Två offensivt duktiga klubbar som både levererat bra siffror under ligaspelet och under gruppspelet här i Champions League. Villarreal mäktade med en välförtjänt andraplats i grupp F. Gruppen som bland annat bestod av storklubbarna Manchester United och Atalanta. Avancemanget innebar att Villarreal för första gången sedan året 2009 är tillbaka för spel i åttondelsfinal i Champions League.

Gästande Juventus beger sig till Estadio de la Ceramica med ett urstarkt facit i bagaget. Laget har nämligen bara förlorat en enda match på sina tio senaste så visst är formen inget att klaga på. Dock saknar man ett gäng viktiga spelare inför tisdagen, bland annat Bonucci och Chiellini. Utan tvekan ett tungt avbräck på defensiven för gamla damen, något som verkligen gynnar Villarreal. Som tur är har man en offensiv som heter duga. Jag pratar givetvis om supervärvningen från Fiorentina, Dusan Vlahovic, som tillsammans med Morata bildar en duo att se upp för!

 

Speltips:

Enligt mig är det mycket som talar för att matchen slutar minst 1-1. Spelbolagen håller däremot inte med mig och erbjuder ett lägre odds på att något av lagen blir nollade. Bara att tacka och ta emot när man får oddset 1.92 på att båda lagen gör mål. En målspel som måste testas och därför lirar jag Båda lagen gör mål: Ja!

Högst odds har spelbolag med kambi och SpeedyBet är en av dem.

 

SpeedyBet-Speltips-Bonus-1000kr