Ny vecka och nya speltips! Vi börjar med natten mot tisdagen där NHL bjuder på två matcher. Matchen som får vårt fokus är mötet i Rogers Arena där Canucks tar emot andrajumbon Seattle Kraken.

 

Slutspelsjakt

Elias Pettersson och hans Canucks ser ut att sakta men säkert börja hitta tillbaka till den magiska formen man hade under december. Visserligen att man förlorade senast mot Anaheim Ducks men sett till lagets fem senaste matcher så har man gjort bra ifrån sig. Även målproduktionen har rullat på fint för Canucks. Med 20 mål framåt så tillhör man topp 5 i Western när det kommer till gjorda mål under de fem senaste matcherna.

Det är väldigt jämnt i Western och Vancouver Canucks behöver verkligen varje poäng dem kan få i jakten på slutspel. Med detta i kikaren tillsammans med det förstärkta självförtroendet så bäddar det för ett bra resultat mot Seattle Kraken. En match som enligt mig är väldigt viktig på många olika fronter. Att förlora mot Seattle Kraken kostar inte bara viktiga poäng utan också självförtroende.

 

Speltips

Här bjuder jag på två spel från matchen. Sett till formen och inte minst målformen hos Canucks så är ett målspel ett måste. Raka ettan är också lockande och här finns det spelvärde. Dock rekommenderar jag spiken till en lägre insats då det är NHL. Nedan följer mina två spel som jag klickar hos LeoVegas.

  • Huvudspel: Vancouver Canucks Över 3 mål @ 1.78 – 2u.
  • Extraspel: Vancouver Canucks Match Odds @ 1.96 – 1u.