Speltips

Torsdagens speltips hämtas redan inatt och nattens omgång av NBA. Formstarka Brooklyn Nets tar emot ett skadedrabbat Golden State Warriors hemma i Barclays Center. Börjar vi med hemmalaget har man 10 vinster på sina 11 senaste matcher och har ett av ligans bästa form i skrivande stund. Till matchen kommer man förmodligen med en full trupp då Patty Mills ska enligt espn ha tillfrisknat.

Golden State Warriors kommer på förhand få det riktigt tufft mot heta Brooklyn Nets. Förutom att man kommer till Barclays Center med en back2back match i ryggen där man blev helt överkörda av NY Knicks med 132-94, så saknar man också en drös med spelare inför inatt. Stephen Curry sitter på en axelskada, DiVincenzo är sjuk, Wiggins sitter på en ljumskada och Klay Thompson får förmodligen vila denna match då det är back2back. Det är tre startspelare som förmodligen kommer att missa matchen. Det bådar alltså inget gott för GSW offensivt mot detta formstarka Brooklyn Nets.

En Brooklyn Nets seger känns given här och jag tror att matchen blir likt den matchen som GSW hade senast. Poängen bör rinna iväg här till hemmalagets fördel. Vi spelar -10 Brooklyn Nets med 7 units till oddset 1.70.

Klicka på bilden ovan för att få 1000 kr gratis till ditt spelkonto