Vi rundar av veckan med söndagens speltips från Premier League. Formstarka Brentford gästar ett minst sagt krisande Leeds som i skrivande delar samma poäng som närmsta nedflyttningsplatsen. Här bjuder jag på en riktig högoddsare!

 

Status hos lagen

Leeds stod för en tjusig uppvisning under veckans match i FA-cupen när man besegrade Championshiplaget Cardiff med hela 5-2. Resultatet räckte gott och väl för att avancera vidare i cupen och nu väntar 16-delsfinal för laget.

Mindre roligt har det varit i Premier League där Leeds i skrivande stund delar samma poäng som den första nedflyttningsplatsen. Det är med andra ord hög tid för de vitklädda att börja plocka poäng.

Annat är det för stekheta Toney och hans Brentford som fortsätter att imponera och klättra i tabellställningen. Brentford är inte bara just nu ligans tredje formstarkaste lag utan man har också ett namn på tredjeplatsen i skytteligan. Självklart är namnet Ivan Toney, målkanonen som redan är uppe på 13 fullträffar i ligaspelet.

Leeds står konstigt nog som favoriter mot Brentford under söndagen, vilket jag kan tycka är lite fel. Visst att man ryckt upp sig något den senaste tiden och dessutom kanske fått sig en självförtroendeboost efter krossen mot Cardiff. Men det ska inte vara tillräckligt enligt mig för att förtjäna favoritskapet mot ett Brentford som just nu mår väldigt bra.

 

Speltips

En offensiv och fartfylld tillställning är att vänta och jag väljer därför att kombinera tre olika marknader som passar in på detta. Här bjuder jag på en Bet Builder innehållande ett målspel, ett hörnspel samt ett kortspel.

Bygget betalar schyssta 6.10 x pengarna hos LeoVegas! Låg insats rekommenderas, 1 units för mig.

Spelet – Bet Buildern hos LeoVegas: