Vi tuffar vidare med hockey även under onsdagen där jag bjuder på en fin KHL-rek. Vårt fokus ligger på matchen i Tatneft Arena där Bars Kazan tar emot Spartak Moscow.

 

Färsk statistik

Det var inte alls länge sedan lagen spelade mot varandra, faktiskt bara tre dagar sedan. Bars Kazan tog som förväntat en fullpott efter att ha vunnit komfortabelt med 4-1. Återigen så var två av lagets hetaste nyförvärv framme och noterades för tre av målen. Jag pratar givetvis om bjässen från NHL och Dallas Stars Alexander Radulov och också Kirill Semyonov som blev tvåmålsskytt i matchen.

Vinsten innebar inte bara en fullpott utan också tredje raka vinsten för Bars Kazan. Formen är onekligen bra och betydligt bättre än Spartak Moscow som bara vunnit en match under fem senaste.

 

Speltips

Nu är det dags för match igen mellan lagen fast den här gången är det Bars Kazan som spelar framför hemmapubliken. Mycket talar för att Bars Kazan gör en repris på senaste matchen mot Spartak Moscow i form av vinst och minst tre mål. Det sistnämnda har bäst spelvärde och blir därför dagens spel.

Onsdagens speltips från KHL blir Bars Kazan Över 2.5 mål till oddset 1.64 och klickas hos Betinia 2 units är lagom här.