Härlig vinst senast på hemsidan där Talleres Cordoba löste segermålet i minut 85. Efter den vinsten är jag nu uppe i sex raka vinster på hemsidan, häng med inför nästa speltips!

 

Speltips

Fredagens speltips kommer från Allsvenskan och omgång 16 där Brommapojkarna tar emot Hammarby IF hemma i Grimsta IP. Här är det ett formsvagt hemmalag som förlorat fyra raka matcher i ligan. 4-2 förlust senast mot BK Häcken, 1-2 förlust mot Degerfors IF, 0-2 förlust mot AIK och innan det 2-1 förlust mot dagens motstånd Hammarby. Gästerna däremot är inne i en bättre form med 4 segrar på sina 5 senaste där man gjort minst 2 mål i 4/5. Mitt spel för dagen blir därav över 1.5 mål för Hammarby IF till fina oddset 2.08 hos SpeedyBet.

 

Brommapojkarna

Efter 15 spelade omgångar ligger man på en 10e plats i ligan med raden 6-1-8 och målskillnad 19:24. Man är i skrivande stund ett av ligans formsvagaste lag och är uppe i 4 raka förluster där man släppt in minst 2 mål i alla 4 matcher.

 

Hammarby IF

Efter 16 spelade omgångar hittar vi Bajen på en 8e plats med raden 6-4-6 och målskillnad 22:25. Det är förens nu man verkligen har vaknat till liv i ligan då man tagit 3 av sina 6 segrar för säsongen bara på de 4 senaste ligaomgångarna. Ett Bajen som dessutom vann senast mot BP i ligan den 9 Juni med 2-1 och löste linan.

 

Klicka på bilden för att hämta bonusen.