Dagens spelutbud är långt ifrån det bästa men jag tycker mig ändå ha hittat en intressant fotbollsmatch! Vi riktar blickarna mot Champions League-kvalet och semifinalen mellan L. Tallinn och Vikingur Reykjavik.

 

Matchen:

Trots det blanka inbördespappret mellan lagen så ska den här matchen ses som en jämn sådan men något tyngre favoritskap över islänningarna.

Båda lagen tillhör toppen inom sitt ligaspel och säsongen har hittills varit bra. Vi hittar L. Tallinn på en andraplats i estländska Meistriliiga och Vikingur Reykjavik på en tredjeplats i isländska Besta-Deild Karla.

Även fast L. Tallinn bara släppt in imponerande sju mål efter 17 ligamatcher så tror jag inte att man har det som krävs för att hålla tätt mot offensiva Vikingur som bokstavligen sprutat in mål den senaste tiden.

 

Speltips:

Som sagt, en på förhand jämn tillställning men med något högre siffror för Vikingur. Ett målspel är av störst intresse och jag tror att matchen slutar minst 1-1. Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.72 hos Betsson blir därför tisdagens speltips. Nöjer mig med 2 units.

 

Betsson har spelet till högst odds