Nu på söndag har Man City chans att vinna ligan för tredje året i rad när man tar sig an Chelsea hemma på Etihad. Efter att Arsenal tappade poäng i en tung förlust mot Brighton så är det nu i princip klappat och klart och tre poäng på tre matcher är allt man behöver. Jag tror att man går för vinst på söndag för att få klart jobbet så man kan fokusera på de två finalerna som man har kvar denna säsong!

 

Manchester City

Hemmalaget kommer till matchen i så god form man kan vara i efter att man slog Real Madrid igår i den andra semifinalmatchen på Etihad. Matchen slutade hela 4-0 till City och man körde helt enkelt över de regerande CL mästarna som inte hade någon som helst chans. Nu inför matchen mot Chelsea så har man som sagt chans att vinna ligan redan nu och det skulle såklart vara det bästa för Citys del så att man framöver kan fokusera på både FA-cup finalen, men inte minst CL-finalen.

 

Chelsea

Gästerna kommer till matchen ganska omotiverade då man inte har något som helst att spela för längre. Man befinner sig på en 11:e plats inför matchen och kan som bäst sluta 10:a vilket såklart är ett stort misslyckande. Man har vunnit en match sedan Lampard tog över och det var mot Bournemouth för två omgångar sedan, senaste matchen kryssade man mot Nottingham på hemmaplan.  

 

Speltips

City är såklart stora favoriter att vinna och med all rätt, man har chans att vinna ligan på hemmaborg och få det överstökat samtidigt som gästerna inte har något att spela för. Man har fem raka vinster mot Chelsea och jag tror verkligen att det blir en sjätte på söndag. Speltipset blir att City vinner, får flest hörnor och under 6.5 mål i matchen till 1.58 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!