Imorgon väntar den andra semifinalen i FA-Cupen mellan Championship-laget Coventry City och Manchester United. Coventry som lyckats ta sig hela vägen till semifinal har såklart gjort det väldigt bra, men faktum är att man inte haft någon jättesvår väg hit. Här ska United bara ta sig till en andra rak final i FA-Cupen.

 

Coventry City

Coventry kommer till matchen med två raka förluster och har bara vunnit en av deras tre senaste matcher. Kanske har fokuset varit på matchen som väntar imorgon men faktum är att man hade goda chanser att klättra upp på playoff platserna för uppflyttning men efter deras svaga form på sistone är chansen väldigt liten nu.

 

Manchester United

United kommer som givna favoriter till matchen och med all rätt. Man får en enkel semifinal jämfört med vilka lag som möts i den andra och skulle United inte ta sig till en andra rak final vore det såklart en stor besvikelse. FA-Cupen är det enda United har chans att vinna denna säsong och jag förväntar mig att United verkligen visar prov på klasskillnad.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på kaptenen i Manchester United, Bruno Fernandes, som jag tror kommer steppa upp imorgon och leda sitt lag till ännu en FA-Cup final. Bruno har varit vass på sistone och mot ett lite sämre motstånd tror jag att han kommer få en del lägen. Han har löst minst ett skott på mål i 9 av hans 10 senaste matcher och i alla fyra FA-Cup matcher han spelat den här säsongen. Speltipset här blir Bruno Fernandes över 0.5 skott på mål till 1.50 hos Betinia.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.