Speltips

Tisdagens speltips kommer från hockeyligan KHL som äntligen är tillbaka efter uppehållet då Channel One Cup har hållit igång den senaste veckan. Här hämtar jag dagens spel från mötet mellan topplaget Dyna Moskva som tar emot Sochi. Dyna Moskva som i skrivande stund ligger på en tredje plats i ligan. Dagens motstånd Sochi som hittas i den nedre delen av ligan och närmare bestämt en 10e plats. Jag tror gästerna kommer få det tufft i VTB Arena denna Tisdag då det skiljer en hel del mellan lagen. Jag spelar Matchvinnare Dyna Moskva och över 3.5 mål i matchen.

 

Dyna Moskva

I skrivande stund hittas man på en tredje plats i ligan med raden 26-13 och målskillnad 130:92. Man har gjort näst mest mål av alla lagen i hela khl! Kanske inte så konstigt då man har ligans bästa spelare Vadim Shipachyov i laget, som också leder skytteligan stort med sina 57 poäng. Alla kedjor känns riktigt bra och speciellt första kedjan där tidigare nämnda namn trivs bra med sina anfallskollega Stanislav Galiev som tillsammans öser in poäng, totalt 90 poäng.

 

Sochi

Laget hittas på en 10e plats i ligan med raden 16-23 och målskillnad 91:108. Blickar vi tillbaka i säsongen så starta man den riktigt uselt och rada upp förluster. Nu har man dock spelat en betydligt bättre hockey och faktiskt vunnit en del matcher. På de 9 senaste har man vunnit 6 vilket måste ses som godkänt efter den spelartrupp man besitter. Nu ska vi dock lägga till att inget av de lagen man mött det senaste är i den klass som D. Moskva är och här blir det nog alldeles för tufft. Tidigare möten har man haft det väldigt svårt mot D. Moskva och förlorat 5 raka.