Sist ut på lördagen är matchen mellan Sheffield United och Manchester United. Hemmalaget, som endast lyckats ta en poäng efter åtta spelade matcher, tar emot ett Man United som tog en otroligt viktig vinst senast mot Brentford. 

 

Sheffield United

Sheffield har inte haft det lätt i starten på denna säsong då nykomlingen bara tagit en enda poäng efter åtta spelade matcher. Man är därmed sist i tabellen med en målskillnad på -16 och detta är såklart en match som Man United bara ska vinna. Sheffield kommer till matchen med fyra raka nederlag där man bara lyckats göra två mål och släppt in 15.

 

Manchester United

United vände deras senaste match mot Brentford i slutminuterna då inbytte McTominay stod för två mål som gav United en riktigt viktig vinst. Man kom till matchen med två raka förluster i bagaget och när man släppte in 0-1 så såg det inte ljust ut. Men McTominay behövde bara 10 minuter på plan för att vända matchen till 2-1 och man såg tydligt på samtliga spelare att den vinsten betydde otroligt mycket.

 

Speltips

Förväntar mig att Man United visar att man är det klart bättre laget redan från första minuten och verkligen går för samtliga tre poäng. Spelet jag valt sitter i Man Uniteds tre senaste matcher och även i alla Sheffields ligamatcher hittills. Speltipset blir Man United över 15.5 skott i matchen till 1.68 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.