På lördagen ska även Man City ta sig an Brighton hemma på Etihad där viktiga poäng står på spel. Man City som förlorat två raka raka ligamatcher och även förlorat tre av sina fyra senaste matcher skulle verkligen behöva en vinst här.

 

Man City

Svag form är man i som sagt vilket är väldigt olikt detta Man City. Det var längesen man förlorade två raka ligamatcher och nu på lördag så kommer pressen att vara på hemmalaget att försöka vända på steken. Mot Arsenal senast såg man ganska svaga ut och kom inte alls upp i nivån vi är vana med och se dom i. Men på lördag så är det på hemmaplan och jag tror dom kommer studsa tillbaka och ta samtliga poäng.

 

Brighton

Även gästerna kommer till matchen i dålig form då man inte vunnit sedan den 24 september när man slog Bournemouth med 3-1. Efter det så har man åkt ut ur Carabao Cup mot Chelsea, åkt på stryk mot Aston Villa med hela 6-1, kryssat mot Marseille i Europa League och senast kryssade man mot Liverpool på hemmaplan.

 

Speltips

Pressen kommer att vara på hemmalaget som verkligen behöver en vinst här efter två raka förluster i ligaspelet. Men även Brighton måste börja vända på sin svaga form men på bortaplan mot Etihad blir det inte lätt. Speltipset här blir Man City -1 asian handicap till 1.58 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.