I helgen är klubbfotbollen tillbaka och Premier League bjuder på en hel del härliga matcher. Först ut på lördagen är Merseyside derbyt mellan Liverpool och Everton där hemmalaget står som givna favoriter. 

 

Liverpool

Liverpool har gått två raka ligamatcher utan vinst nu efter att man tappade sin 1-2 ledning mot Brighton sist. 2-2 slutade matchen där Liverpool ändå borde tagit samtliga poäng enligt mig. Innan det så åkte man på en oförtjänt förlust mot Tottenham som vi alla minns och nu väntar en lite lättare match för Liverpools del när grannen Everton kommer på besök.

 

Everton

Gästerna vann deras senaste match vilket var otroligt viktigt efter att man innan det förlorade mot Luton på hemmaplan. Men mot Bournemouth så steppade man upp det och vann med hela 3-0. Extra viktigt inför en match som denna där man inte kommer räkna med att ta poäng men chansen för ett kryss finns såklart.

 

Speltips

Jag väljer att bygga ihop ett spel inför detta Merseyside derby som suttit i tre av de fyra senaste inbördes mötena på Anfield. Speltipset blir att Liverpool vinner och under 4.5 mål i matchen till 1.82 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.